RECEPTIONSMENU

MIN. 20 KUVERTER

RECEPTIONSMENU

FISK

  • Forårsruller med asiatisk-marinerede rejer
  • Røget laksetatar med pumpernikkel og karse
  • Rejecocktail a là cæsar med serano crumble
  • Grillet tun med sweet chili
  • Spinatroulade med spicy skaldyrs salat

OKSE/KALV

  • Tapasokse som små bider med Svampetapanade og syltede Champignonner
  • Vitello tonato ”stegt kalv på cremet tun med capers og parmesan”
  • Thaibeef ”asiatisk marineret oksekød med soya, chili ingefær, og lime” 

GRIS

  • Grillet svinemørbrad med røget philidelfiacreme
  • Spicy deller med chili , koriander og chilimayo

FUGL

  • Cremet kyllingesalat med speltkerner og syrligt touch
  • Satay-marineret kylling på spyd
  • Røget kalkunbryst tyndskåret med svampemayo
  • Confiteret and toppet med citrus fennikel og sprød rugbrød

VEGETAR

  • Grønsagsblinis med østerlands hummus
  • Kålwrap med gulerodspuré og kryderurter

DET SØDE

  • Vores chokolade brownie med Beckcreme
  • Cheesecake med syltede frugter
  • Kokos/karamel kage

Pris pr. stk kr. 20,-

DIP som sidedish

Ønsker i skåle med vælg mellem: pesto, aiolì , hummus, chutney kr. 8,- pr. kuvert