fbpx

OM OS

Hvem er vi?

Vi er et stærkt team af faglærte kokke og deltidshjælpere, som vægter kvalitet, smag og passion lige så højt som venskab og god arbejdsmoral. Vi er ét team, som bærer ansvaret sammen, og vi brænder for det, vi laver.

"Mine ansatte er som min familie" - Lone Beck.

Beck er en gourmetbutik med hjemmelavede specialiteter, delikatesser og take-away muligheder af højeste kvalitet. Butikken åbnede den 19. Marts 2011, men Lone har altid arbejdet i branchen samt drevet restaurationer i Kolding.

Udover butikken, leverer vi også catering til hverdag og fest - Det vigtigste for os er, at maden er lavet fra bunden, i respekt for den gode råvare, smag og håndværk.

Hos Beck skaber vi oplevelser til dig med hjertet.

Lone

Kok, ejer af Beck Menu & Event

Betina

Kok

Thomas

Kok

Hvad laver vi?

Vi laver mad med smag, kærlighed og passion.

100% hjemmelavet. Hver eneste gang.

Vi laver kun mad af den bedste kvalitet, og vi går ikke på kompromis med smagen. Det gælder både, når vi laver mad til festen og delikatesser til disken i vores gourmetbutik. Vi vil gerne uddanne vores kunder i, at man ikke skal være bange for at smage noget nyt, og sætte ekstra krydderi på hverdagen.


For os er god mad indbegrebet af hygge, nærvær og samvær. Mad er et omdrejningspunkt, et samtaleemne og skaber smagfulde oplevelser, som kan huskes mange år frem.


Mad-ud-af-huset – Gourmetbutik – Take-away retter – Vinkælder – Specialiteter - Gavekurve - ...

Kontakt info:

BECK menu & event v/ Lone Beck

Agtrupvej 190, 6000 Kolding 


64 64 84 84 

info@beckmenu.dk

CVR. 17 74 57 86

Frøes Herreds Sparekasse reg: 9735 konto: 1726625

Skriv til os

da_DKDanish

Tilmeld dig

Modtag vores nyhedsbrev...