Fisk
- Fisketerrine med rejecreme
- Tuncarpaccio med ponzu og karse
- Panko stegte rejer på spyd med artiskokcreme
- Skaldyrsrulle med spinat og salat
Vegetar
- Linsekrebinet med cremet blomkål og syltet græskar (varmes)
- Ravioli med ricotta, tomatvinaigrette, syltede tomater og ærteskud
Gris
- Røget svinemørbrad med svampetærte, chutney og nødder
- Spicy deller med kartoffelsalat og chutney
Fugl
- Kalkun terrine med kålsalat og svampemayo
- Kyllingesalat med urter, bacon og stegt serranoskinke
Okse/kalv
- Oksefilet rullet i sesam på kål og kimchi mayo
- Wrap med friskost, salat og bresaola
Varme retter (max. 2 stk – skal varmes)
- Beck-gryde m. okse i kokos/karry & ris
- Steak af okse med sky og urter
- Forårsrulle med okse og asiatisk nudelsalat
- Braiseret velfærdsgris marineret i BBQ, syltede løg og knas
Sødt
- Chokolade terrine med marcipan, nougat og syltede bær
- Chokolade brownie med creme
- Cheesecake med bær og drys
Ost
- 2 slags ost med middelhavs oliven og havtorn kompot
Samt brød og fetacreme - naturligvis...
Tilvælg ekstra ret pr. stk. 45,-