Vælg min. 8 retter.
Fisk
- Forårsrulle m. grøntsager & rejer m. nudelsalat
- Laks på bund af skaldyrssalat
- Tigerrejer m. aïoli og sprød Dukkah
- Grillet tun på marineret kål & sweet chili
Vegetar
- Grøntsagsblinis m. humus
- Ægge-burrito rullet m. kål & purløgscreme
- Svampetærte & syltet Hokkaido
Gris
- Grillet svinemørbrad m. philadelphia-creme & syltede løg
- Spicy deller m. chilimayo & kartoffelsalat
Fugl
- Røget kalkun m. svampe-trøffel mayo & syltede champignon
- Kyllingesalat m. speltkerner & syrligt touch
Okse/kalv
- Vitello Tonnato – Stegt kalv m. cremet tun & kapers
- “Tapas-okse” m. bearnaisedip & drys
Varme retter (max. 2 stk – skal varmes)
- Beck-gryde m. okse i kokos/karry & ris
- Braiserede svinekæber m. rodfrugter & sky
- Lille steak m. svampecreme & bund af kartoffel
- Quinoa/ris boller i krydret tomatsauce (vegansk)
Sødt
- Gateau Marcel m. hindbærskum
- Chokolade brownie m. vaniljecreme
- Cheesecake m. syltede bær
- Chokomousse m. knas
Ost
- 2 slags ost m. middelhavsoliven og æble-kanel chutney
- Brød og fetacreme
Tilvælg ekstra ret pr. stk. 40,-