- Jordskokkesuppe med stegte kantareller, rodfrugtchips og grøn olie
- Rillette af laks med karse og ristet rugbrød
- Glaseret rødbede med rødtunge, kørvelcreme og fransk peberbacon
- Rejesalat med friskost på bund af grønkål og appelsin
- Ande quesadilla med svampetapenade, trøffelsalsa (varmes, evt til velkomst)
- Langtidsbraiseret gris på bund af æble, soya emulsion, syltede løg og knas (varmes og pyntes med løg og knas)
- Angus steak med selleripuré og løgsauté (varmes)
- Coq au vin med mos og brunet smør (varmes)
- Julesalat med æbler (til steak )
- Ost fra Ulvedahl med stikkelsbærkompot
- Mazarin/nøddekage med æble og creme
- Hjemmebagt brød
- Vores berømte fetacreme
Tilvalg pr. kuvert:
- 2 slags sild med karrysalat (kr. 30,-/kuvert)
- Ris à la mande med kirsebærsauce (kr. 30,-/kuvert)
Er du mere til en TRADITIONEL JULEFROKOST? Så KLIK HER!
...Eller hvad med en jule-tapas tallerken som anrettes direkte på tallerken? Nemt, lækkert og julet!
Julefrokosten kan bestilles fra den 15. november 2024